Welkom op de website van ‘Praktijk voor Natuurgeneeswijze Ingrid Kok’. Via deze website kunt u informatie over de praktijk en mijn werkterrein vinden.Via Werkwijzen in het menu hierboven kunt u de belangrijkste methoden waar ik in mijn praktijk mee werk terug vinden. Via Contact kunt u de benodigde informatie vinden om een afspraak voor een consult te maken. Hieronder treft u een korte introductie van mijzelf en mijn praktijk aan.

Mijn naam is Ingrid Kok. Ik ben natuurgeneeskundig- en paranormaal therapeute, en heb sinds 1985 mijn eigen praktijk in Enkhuizen. Ik heb een breed werkterrein en kan op die manier veel verschillende klachten behandelen. Naast de voetreflex therapie, de Traditionele Chinese Medicijnen en de kruidengeneeskunde werk ik met de Bach bloesemremedies en de celzouten van dr.Schüssler. Verder kan ik door magnetiseren verstoorde  energieën weer in balans brengen.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan, o.a. bij de Nederlandse Vereniging voor Geestelijke en Natuurlijke geneeswijzen (NVGN) in Amsterdam. Verder heb ik een opleiding gedaan bij de I.T.M., of wel het Institute for Traditional Medicine welke werd gegeven in het Academisch ziekenhuis in Utrecht. Ik ben aangesloten bij de B.A.T.C en bij de Stichting Ring, dit is een stichting die zich toelegt op de registratie en ontwikkeling van natuurgeneeskundig therapeuten en middels een tuchtcommissie ook als contactorgaan voor cliënten en overheid optreed. Hierdoor worden mijn consulten en behandelingen door verschillende ziektekosten verzekeraars vergoed.

Als u benieuwd bent geworden naar de verschillende methoden waarmee ik werk kunt u door hier te klikken, meer informatie vinden.

Als u een afspraak voor een behandeling wilt maken, vindt u door hier te klikken de contact informatie.